Інцидент з бойовиками ДНР і спостерігачами ОБСЄ стався на Донбасі
Категорія
Україна
Дата публікації

Інцидент з бойовиками ДНР і спостерігачами ОБСЄ стався на Донбасі

Інцидент з бойовиками ДНР і спостерігачами ОБСЄ стався на Донбасі
Джерело:  online.ua

Спеціальна моніторингова місія Організації з безпеки і співробітництва в Європі на Донбасі  повідомила, що озброєні бойовики так званої ДНР на машині заблокували проїзд автомобіля організації і погрожували зброєю представникам СММ ОБСЄ.


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на прес-службу СММ ОБСЄ


"СММ побачила свіжі сліди бойової машини БМП, які вели до населеного пункту Луково в 72 км на південь від Донецька, який належить до території самопроголошеної "ДНР", - сказано в повідомленні.


«Місію зупинив автомобіль, з якого вийшли троє озброєних учасника ДНР, вони в агресивній формі направили свою зброю на співробітників СММ і вимагали, щоб водій відкрив двері", - сказано в повідомленні СММ ОБСЄ.


Потім шлях місії СММ ОБСЄ заблокувала ще одна машина.


У СММ ОБСЄ відзначають, що співробітників місії змусили поїхати на КПП "Приморське", де дев'ять бойовиків так званої ДНР також почали погрожувати їм зброєю, однак через 10 хвилин машину ОБСЄ відпустили.


Як повідомляв ONLINE.UA,  українська розвідка ідентифікувала снайперів бойовиків, що обстрілюють представників ОБСЄ, які моніторять ситуацію в регіоні.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?