Так, це російська агресія: соцмережі обговорюють визнання "волонтера" ДНР
Категорія
Україна
Дата публікації

Так, це російська агресія: соцмережі обговорюють визнання "волонтера" ДНР

Так, це російська агресія: соцмережі обговорюють визнання "волонтера" ДНР
Джерело:  online.ua

У мережі активно обговорюють визнання «волонтера»  так званої ДНР, який відкрито визнає факт агресії Росії щодо України і розповідає про «переможну війну» Росії, яка, на думку бойовиків, повинна закінчитися в Києві.


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Facebook пабліку «Вільний Донбас».


"Готуйте труни" - російський військовий волонтер Олександр Жучковський, який доставляє озброєння на Донбас, в своєму ФБ відкрито визнає факт російської агресії і наполягає на "переможної війни", яка повинна закінчитися в Києві», - сказано в повідомленні.


"Якось мені одна українська жінка, надриваючись від обурення, написала лист. "Це ж справжня російська агресія!"- обурювалася вона. Вона вважала, що я, як і багато на Донбасі, буду це спростовувати. Але навіщо спростовувати, треба говорити людям правду, навіть якщо ці люди українці», - цитують в співтоваристві визнання «волонтера».


"Так, це російська агресія, - відповів я тоді українській жінці. - Ви все правильно зрозуміли, росіяни - агресори, а ви, українці, - об'єкти агресії. Ми забрали у вас Крим і півДонбасу, а згодом заберемо і все інше . Що не захочете віддати добровільно - будемо забирати силою. Так що готуйте труни, їх знадобиться багато", - цитує Жучковського «Вільний Донбас».


«Тому, повторюю для українців, наївно і нерозумно обурюватися тому, що ми засилали до вас агентів і диверсантів. Засилали і будемо засилати, поки в хід не підуть повноцінні військові з'єднання. Ми діємо на території Росії - від Донецька до Києва, - і будемо діяти на свій розсуд, тому що це наша земля, наша власність, наше майно. А росіяни завжди приходять за своїм майном», - продовжує Жучковський.


«Мені, російській людині, образливо, що я не можу прийти на могилу великого Столипіна в Києві. Тому я буду робити все, щоб змити цю образу (навіть якщо доведеться змивати вашою кров'ю) і найближчими роками прийти до Столипіна, щоб доповісти йому про те, що над «Києвом знову розвивається російський прапор», - цитують Жучковського.


«Не потрібно недооцінювати силу російського імперіалізму і російського реваншизму. Знадобляться роки, але Імперія завдасть "удару у відповідь", і російський реванш відбудеться", - додав «волонтер» Жучковський.



При цьому користувачі соцмереж гнівно відреагували на подібні визнання бойовика.


Sergei Stryukov: «Як тільки зміниться політика кремля, цей же г..дон буде українцям ..опу лизати, тому що Кисельов так скаже з ящика».


Тетяна Матяш: «Ось справжнє обличчя раши!».


Natalie Wind: «Ну хоч прапор у них розвИвається. Сказано істинно по-російськи».


Igor Lisov: «В останні роки вилізла назовні вся російська гидота, все г ..но, яке збиралося 100 років, ось саме зараз і вихлюпнулося!»


Як повідомляв ONLINE.UA,  користувачі соцмереж обурені відео, де бойовик з Росії, що воює за так звану ДНР, розповідає про причини, за якими він приїхав на Донбас вбивати українців.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?