Бойовики на Донбасі назвали хресний хід своєю великою перемогою
Категорія
Україна
Дата публікації

Бойовики на Донбасі назвали хресний хід своєю великою перемогою

Бойовики на Донбасі назвали хресний хід своєю великою перемогою
Джерело:  online.ua

Бойовики так званої ЛНР назвали «великою перемогою» проведення  хресного ходу Української православної церкви Московського патріархату, приуроченого до Дня Хрещення України-Русі.


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Facebook журналіста Леоніда Швеця, який на своїй сторінці цитує так званого «главу письменників ЛНР» Гліба Боброва.


"Грандіозна в духовному плані подія, вона показала головне - духовний і світоглядний розкол, прірва пролягла нині між істинним духом українського народу і жалюгідними потугами всіх цих розфарбовувачів сміттєвих баків в жовто-блакитні кольори, пафосних носіїв вишиванок та біснуватих скакунів», - цитує Швець висловлювання Боброва про хресну ходу.


«Єдине, з чим можна її порівняти, це з ходою "Безсмертного полку", що прокотилася в травні по містах повсталих республік Донбасу. Але це наші території. А ось тепер своє слово сказала справжня Україна - її народ ... », - продовжує Бобров.


«У духовному плані «Хресний хід» став більшою перемогою, ніж Дебальцевський котел в плані військовому. На сьогодні нічого крім терору протиставити народу Київ більше не може. «Хресний хід» скинув морок, прорвав завісу брехні і знищив страх. Результат тепер вирішений - народ України на власні очі побачив, на чиєму боці правда ", - цитує Швець «письменника» з так званої ЛНР.


«Ну а так да, ніякої політики, гола духовність», - поіронізувати в кінці свого поста Швець.


Як повідомляв ONLINE.UA,  керуючий справами Української православної церкви Московського патріархату митрополит Антоній заявляв, що в хресній ході в Києві 27 липня прийняли участь від 80 до 100 тисяч осіб.


Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?