На Донбасі впіймали трьох бойовиків: запевняють, що толком не воювали
Категорія
Україна
Дата публікації

На Донбасі впіймали трьох бойовиків: запевняють, що толком не воювали

На Донбасі впіймали трьох бойовиків: запевняють, що толком не воювали
Джерело:  Сьогодні

Служба безпеки України  спільно з поліцією в зоні проведення антитерористичної операції затримала трьох бойовиків так званих ДНР і ЛНР.


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на « Сьогодні »


Про затримання бойовиків повідомив спікер Адміністрації президента з питань АТО Андрій Лисенко.


Згідно з його даними, перший із затриманих злочинців в 2014 році зі зброєю в руках чергував на блокпосту бойовиків в окупованому Дебальцевому.


Другий затриманий перебував у складі бойовиків так званої ДНР і перевіряв людей, які переїжджали через блокпост в місті Торецьк.


Третій бойовик в 2014 році вступив в незаконне збройне формування "всевелике військо донське" і охороняв пункт вербування бойовиків в Первомайську.


"Всі троє покинули бандформування і ховалися на території, підконтрольній українській владі. Тепер на них чекає суд, який визначить для них міру покарання", - зазначив Лисенко.


Як повідомляв ONLINE.UA, стало відомо, що за минулу добу  в зоні антитерористичної операції на Донбасі загинув один український військовослужбовець, один був поранений, ще один боєць Збройних Сил України отримав контузію.


Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?