Тука жорстко прокоментував скандальні слова Савченко: з'явилося відео
Категорія
Політика
Дата публікації

Тука жорстко прокоментував скандальні слова Савченко: з'явилося відео

Тука жорстко прокоментував скандальні слова Савченко: з'явилося відео
Джерело:  5 канал

Заступник міністра з питань тимчасово окупованих територій, колишній губернатор Луганщини Георгій Тука прокоментував слова народного депутата Надії Савченко, яка заявила про своє бажання "поговорити" з ватажками ДНР та ЛНР - Олександром Захарченко та Ігорем Плотницьким.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на «5 канал».

"В принципі, ми (з Савченко — Ред.) із симпатією та повагою ставимось одне до одного. Треба мати на увазі, що депутати, як і звичайні громадяни, можуть висловлювати будь-які свої думки», — зазначив він.

У свою ж чергу, Тука зізнався, що, як представник Кабміну, не може «висловлювати ті чі інші думки, окрім офіційних».

«Я вважаю неможливим проведення безпосередніх переговорів української влади із так званими ватажками терористичних угруповань ДНР та ЛНР", — підкреслив він.

Крім того, чиновник додав, що практично усіма процесами на окупованій частині Донбасу керують з Росії, і про це не можна забувати.

"Якщо ми в той чи інший спосіб ведемо у Мінську переговори з "головою" (представниками Кремля — Ред.), то, вибачте за вислів, але про що можна говорити з ж**ою?" — сказал екс-керівник Луганщини.

Слова Туки щодо Савченко дивіться з 23 хвилини відео. 



Як повідомляв ONLINE.UA, раніше ватажок ДНР Олександр Захарченко відповів на пропозицію Надії Савченко про зустріч на нейтральній території.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?