Нардеп прокоментував скандальні слова Матіоса про його національність
Категорія
Україна
Дата публікації

Нардеп прокоментував скандальні слова Матіоса про його національність

Нардеп прокоментував скандальні слова Матіоса про його національність
Джерело:  online.ua

Народний депутат Мустафа Найєм прокоментував  скандальні слова військового прокурора Анатолія Матіоса про свою національність.


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Facebook Найєма.


«Був у мене недавно смішний діалог. Я кажу, що цивільна дружина колишнього Генпрокурора скуповує за кордоном дорогу нерухомість, і було б непогано це перевірити», - пише Найєм.


«А мені головний військовий прокурор країни Анатолій Матіос, справедливо, до речі, зауважує, що я переплутав прізвище. Ну буває у мене таке - плутаю я Пшонку з Шокіним, хто не плутав - киньте в мене каменем. (Ну плутав ж сам пан Матіос тепловізор з мікрохвильовкою і нічого)», - продовжує Найєм.


«- Винен, - кажу, - каюсь, пан прокурор, але як це змінює суть справи? - У вас хороший український, - каже пан Матіос, - але дуже важка біографія. - Та при чому тут моя біографія, - я вже сміюся! - Ви ж самі оголосили курс на очищення Генпрокуратури, а вам кажуть, що у вас під носом родич Генпрокурора скуповує дорогу нерухомість закордоном ...», - описує ситуацію Найєм.


«- Ну що ви завели?!, - спалахує прокурор - По-перше, вийдіть з фракції, а по-друге, ви взагалі не українець, а пуштун ...», - продовжує Найєм.


«Ну що я можу сказати. Маячня. Вельми задоволений, що головний військовий прокурор України знаходить час, щоб настільки ретельно вивчити всі "страшні і важкі перипетії" мого особистого життя; радує, що хоч вивчив мою національність », - коментує народний депутат.


«Анатолій Васильович, не думаю, що ви ксенофоб або, не дай боже, расист, але було б непогано потренуватися в заняттях логікою та кризової комунікації. Якщо треба, щиро готовий допомогти, звертатись до організаторів», - додав Найєм.


Як повідомляв ONLINE.UA, журналісти програми "Схеми" повідомили, що  екс-генпрокурор Віктор Шокін перебуває в цивільному шлюбі з заступником головного лікаря київської лікарні "Феофанія" Оксаною Гриневич, а також має трирічну дитину. Автори програми наголошують, що це дало можливість приховувати Шокіну в декларації про доходи багато майна.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?