Для Єфремова зараз найбезпечніше місце - одиночна камера - екс-нардеп Ландик
Категорія
Україна
Дата публікації

Для Єфремова зараз найбезпечніше місце - одиночна камера - екс-нардеп Ландик

Для Єфремова зараз найбезпечніше місце - одиночна камера - екс-нардеп Ландик
Джерело:  online.ua

Генеральна прокуратура України затримала екс-депутата Олександра Єфремова

, який очолював парламентську фракцію Партії регіонів.


Сьогодні колишній народний депутат Володимир Ландик в коментарі ONLINE.UA заявив, що Олександру Єфремову з метою його ж безпеки краще всього знаходитися під вартою.


«Найбезпечніше місце для Єфремова - це в'язниця. Тому що гнів народний переходить межі. Єфремова, який спокійно розгулює по Києву, коли в країні йде війна, яку він розв'язав, можуть просто-напросто грохнути. Так що, найбезпечніше для нього місце - це в'язниця, одиночна камера», - заявив Ландик.


Нагадаємо,  Володимир Ландик в інтерв'ю ONLINE.UA "Єфремов здав Луганськ під гарантії від Путіна - екс-нардеп Ландик", що вийшло 1 червня 2016 року, говорив про причетність Олександра Єфремова до здачі Луганська російським окупантам.


Після публікації інтерв'ю Володимир Ландик був викликаний генпрокурором України Юрієм Луценком. Бесіда з Луценком відбулася 2 червня, після чого  Ландик заборонив ONLINE.UA публікувати другу частину інтерв'ю, присвяченому Єфремову, посилаючись на таємницю слідства.


Найближчим часом ONLINE.UA опублікує це інтерв'ю, де Ландик згадує про передачу політичного керівництва Партією регіонів Олександру Єфремову, і про роль Рината Ахметова в цьому процесі.


Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?