Тримайтеся там: у Медведєва знову "обрадували" росіян
Категорія
Світ
Дата публікації

Тримайтеся там: у Медведєва знову "обрадували" росіян

Тримайтеся там: у Медведєва знову "обрадували" росіян
Джерело:  ТАРС

Заступник міністра фінансів Росії в уряді  прем'єр-міністра Дмитра Медведєва  Тетяна Нестеренко заявила, що без проведення економічних реформ до кінця 2017 року у РФ не залишиться коштів на виплату зарплат у бюджетній сфері.


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на ТАСС.


"Якщо нічого не змінювати, то до кінця наступного року у нас не буде ні резервів, ні можливості виплатити зарплати, у нас будуть серйозні економічні проблеми", - заявила Нестеренко.


За її словами, економіка Росії перебуває "в центрі шторму". "Це такий стан, коли все затихає. Коли виглядає все тихо і благополучно, але насправді ми вже знаходимося в цьому центрі... Те, що буде завихрення - це очевидно. Наша економіка в такому масштабі, в якому є зараз, не відповідає тим нашим зобов'язанням, які ми набрали і які ми зобов'язані виконувати ", - сказала Нестеренко.


Нагадаємо, раніше  жителям Криму, що скаржилися на мізерні пенсії, Медведєв відповів, що грошей в бюджеті Росії немає і закликав їх триматися.


Як повідомляв ONLINE.UA, колишній глава Мінфіну РФ  Олексій Кудрін розповідав, що економіка Росії функціонує за рахунок накопичених раніше резервів, яких вистачить не більше ніж на два-три роки.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?