Бойовики ДНР відверто зізналися щодо своєї здатності воювати
Категорія
Україна
Дата публікації

Бойовики ДНР відверто зізналися щодо своєї здатності воювати

Бойовики ДНР відверто зізналися щодо своєї здатності воювати
Джерело:  online.ua

Один з російських кураторів бойовиків так званої ДНР Олександр Жучковський  зізнався в тому, що без допомоги російських військовослужбовців сепаратисти довго не протримаються.


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на інтерв'ю Жучковського російському пропутінському виданню "КП".


За словами бойовика, бойовий дух у сепаратистів Донбасу вже не такий високий, як у 2014-15 роках, оскільки вони втомилися і вимоталися від невизначеності і уповільненої війни.


"А реальна боєздатність армії-ополчення може бути перевірена тільки в великих боях рівня Дебальцевській операції. Перший удар ми, звичайно, витримаємо, а подальше буде залежати від того, які сили задіє противник. Якщо він кине на нас всі зібрані їм в Донбасі війська - боюся, довго ми без допомоги зі сторони не протримаємося ", - сказав Жучковський.


Як повідомляв ONLINE.UA,  в мережі опубліковано листування колишнього ватажка так званої ДНР, російського диверсанта Ігоря Стрєлкова-Гіркіна з проросійським бойовиком Антоном Раєвським, з якого випливає, що російський диверсант не проти знову взяти участь в бойових діях.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?