Росія створила на Донбасі диверсійну школу: стали відомі деталі
Категорія
Україна
Дата публікації

Росія створила на Донбасі диверсійну школу: стали відомі деталі

Росія створила на Донбасі диверсійну школу: стали відомі деталі
Джерело:  online.ua

На території колишнього піонерського табору "Чайка" у тимчасово окупованого Первомайська в Луганській області російські куратори створили диверсійну школу.


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Facebook співголови громадської організації "Громадська ініціатива "Права Справа" Дмитро Снєгирьова.


Відзначається, що в "школі" проводять підготовку бойовиків для подальшої участі в бойових діях і диверсійної діяльності на території України.


"Під керівництвом інструкторів загальною кількістю до 20 осіб бойовики проходять курси з вогневої підготовки, надання першої медичної допомоги і диверсійної діяльності. Серед "курсантів" і випускників цієї школи - колишні російські кримінальники", - йдеться в повідомленні Снєгірьова.


"Активізація діяльності ДРГ бойовиків і загострення ситуації на Першотравневому-Стахановському напрямку пов'язана з закінченням курсу навчання і здачею випускних іспитів "курсантами" диверсійної школи. За інформацією місцевих джерел ГІ "Права Справа", протягом останнього тижня відбувалася ротація серед особового складу викладачів і інструкторів диверсійної школи", - також зазначив Снєгирьов.


Як повідомляв ONLINE.UA, раніше  в Луганській області затримали російського диверсанта.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?