У зоні АТО стався трагічний інцидент зі звільненим з колонії
Категорія
Україна
Дата публікації

У зоні АТО стався трагічний інцидент зі звільненим з колонії

У зоні АТО стався трагічний інцидент зі звільненим з колонії
Джерело:  online.ua

На блокпосту в районі населеного пункту Луганське Бахмутського району Донецької області звільнений з колонії загинув при спробі заволодіти автоматом АК-74У військовослужбовця Збройних сил України.


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Facebook прес-центру штабу АТО.


Відзначається, що чоловік прямував з Бахмута в Донецькій області, і під час перевірки документів військовослужбовці виявили завірену так званої ДНР довідку від 15 липня про звільнення після відбуття покарання з Єнакіївській колонії за статтею про умисне вбивство. Постовий прийняв рішення провести громадянина до представника військової контррозвідки.


З невідомих причин під час супроводу чоловік спробував відібрати у бійця автомат, той зробив попереджувальний постріл у повітря. Незважаючи на це, затриманий ще раз спробував напасти на військового, через що військовослужбовець ЗСУ був змушений вистрілити на поразку.


Як повідомляв ONLINE.UA, раніше  співробітники СБУ затримали солдата, який втік зі своєї військової частини в Мар'їнці зі зброєю і чотирма обоймами патронів.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?