Захоплення ділянки поліції в Єревані: знову почалася стрілянина, є загиблий
Категорія
Світ
Дата публікації

Захоплення ділянки поліції в Єревані: знову почалася стрілянина, є загиблий

Захоплення ділянки поліції в Єревані: знову почалася стрілянина, є загиблий

Члени  збройного угруповання, які утримують будівлю полку патрульно-постової служби в Єревані, знову відкрили стрілянину, в якій загинув поліцейський.


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на "Інтерфакс".


"Службовець військ поліції 30-річний Юра Тепаносян, що знаходився в автомобілі, був убитий пострілом снайпера з території, що знаходиться під контролем збройного угруповання. Автомобіль знаходився на відстані близько 400 м від будівлі поліцейського полку", - йдеться в повідомленні правоохоронців.


Відзначається, що це вже другий загиблий за майже два тижні, протягом яких загарбники утримують будівлю. Раніше був убитий полковник поліції Артур Ваноян. Ще четверо поліцейських отримали вогнепальні поранення.


Як повідомляв ONLINE.UA, напередодні ввечері  кілька десятків прихильників опозиції спробували прорватися до захопленої поліцейської дільниці. Між ними і співробітниками правоохоронних органів сталася перестрілка з використанням світлошумових гранат. При розгоні акції протесту, за попередніми даними, постраждали 15 осіб.


При цьому,  в ході зіткнень поліції і протестуючих були затримані 165 осіб.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?