Луценко розповів, що хоче запропонувати Єфремову
Категорія
Політика
Дата публікації

Луценко розповів, що хоче запропонувати Єфремову

Луценко розповів, що хоче запропонувати Єфремову
Джерело:  УНН

Генеральний прокурор Юрій Луценко планує запропонувати  екс-голові "Партії регіонів" Олександру Єфремову, якого затримали 30 липня в аеропорту "Бориспіль", угоду зі слідством.


Про це він заявив в ході брифінгу, повідомляє ONLINE.UA з посиланням на  УНН.


На думку Луценка, Єфремов є цінним свідком, який може дати показання про те, як розвивалися події на самому початку розв'язаної Росією неоголошеної війни на Донбасі.


"Я поставлю завдання слідству після ймовірного арешту Єфремова запропонувати йому угоду зі слідством. Це не дасть йому можливості уникнути відповідальності, я в цьому глибоко переконаний, але якщо громадянин Єфремов дасть показання про відомі йому плани керівництва РФ про самий початок розв'язання агресії проти України, про тих, хто першим завозив російських бойовиків на територію Луганська для захоплення приміщення СБУ, а потім обласної адміністрації, про тих, хто фінансував... думаю, що слідство врахує його свідчення. Якщо він думає про майбутнє своєї країни, думаю, йому слід піти на таку угоду", - сказав Генпрокурор.


Як повідомляв ONLINE.UA, раніше  Юрій Луценко озвучив звинувачення, які висуваються Олександру Єфремову.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?