Страхи Путіна: стали відомі неприємні деталі візиту глави Кремля в Європу
Категорія
Світ
Дата публікації

Страхи Путіна: стали відомі неприємні деталі візиту глави Кремля в Європу

Страхи Путіна: стали відомі неприємні деталі візиту глави Кремля в Європу

Журналіст Роман Бочкала розповів про головні фобії  президента Росії Володимира Путіна, через візит якого в Словенії на три години перекрили аеропорт і все автобани.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Facebook журналіста.
"Як ви знаєте пуйло сьогодні припхалося до Словенії. В мене знайомі там були. Нижче їх враження. Маленький нарис. На тему як пуйло спотворює життя навколо.", - написав Бочкала і привів розповідь очевидців.
"Сьогодні прилетіли до Словенії і в аеропорту нас чекали пригоди. Не могли три години виїхати - машини і таксі не випускали з паркінгу, рейси поскасовували чи повідкладали, бо.... Приїхав Путін. В аеропорту стояло 4 російських літаки - літерний і супровід... Вдуматись! Через цю падлу на три години перекрили цілий аеропорт! А в день ще й до шостої вечора ВСІ автобани заблокували, що зв'язують європейські краіни... Бо ними пересувалося це падло. Машини звичайних людей збивалися у затори на сільських дорогах. Немов відбулася якась катастрофа", - відзначили друзі журналіста, побувавши в Словенії під час візиту Путіна.
За їх словами, словенці були в шоці від фобій російського президента.
"Крихітна дружелюбна Словенія на собі відчула фобії Путіна. Ця мальовнича країна виглядала так само пустельно як Москва, коли по ній везуть тіло птн. Тільки от росіяни до цього звикли, а от словенці шоковані... Мабуть ідеальний світ Путіна - це пусті міста і вимерші села. Щоб жодне обличчя не потрапило на очі...".
Журналіст Кремлівського пулу і пропагандист Путіна Дмитро Смірнов опублікував в Twitter відео, на якому президент РФ відкриває в Любляні пам'ятник "Синам Росії".


Раніше повідомлялося, що  в соціальних мережах висміяли наполегливу віру жителів Донбасу в допомогу президента РФ Володимира Путіна і порятунок завдяки Росії.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?