У Миколаєві стався трилер із ДТП і пістолетом: опубліковано відео
Категорія
Україна
Дата публікації

У Миколаєві стався трилер із ДТП і пістолетом: опубліковано відео

У Миколаєві стався трилер із ДТП і пістолетом: опубліковано відео
Джерело:  Новини N

Вранці в п'ятницю, 29 липня, в центрі міста Миколаїв, на перетині вулиці Соборної (Радянської) і проспекту Центрального (Леніна) двоє молодих чоловіків з пістолетом напали на двох дівчат, після чого чоловік наїхав автомобілем на нападника.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Новости N.
За словами очевидців і учасників інциденту, батько висадив двох своїх дочок з автомобіля біля обмінного пункту на розі Радянської та проспекту. Коли дівчата вийшли з обмінника, вони несподівано побачили спрямований на них пістолет і хлопця, який, за їхніми словами, вимовив фразу «Я вас зараз завалю!». Від страху дівчата закричали, одна з них упала на асфальт.
Батько, який сидів в машині, побачивши, що відбувається, миттєво запустив двигун, в'їхав на тротуар і збив чоловіка, який погрожував пістолетом його дочкам. Нападник перелетів через капот автомобіля, впустив пістолет і впав на асфальт. Однак, швидко піднявся і сів у таксі, яке стояло поряд (як з'ясувалося пізніше, саме на цьому таксі нападники і приїхали до місця події). Таксист витягнув ключі із замка запалювання і вискочив з автомобіля.

Батько дівчини, бачачи, що нападник намагається сховатися, підбіг до таксі і почав витягувати його. На допомогу йому прийшли перехожі. Разом вони витягли хлопця з автомобіля, поклали на асфальт і злегка попинали. Повідомляється, що другому нападнику, який намагався сісти в таксі, також дісталося. Після цього викликали поліцію.
Прибулі на місце події поліцейські затримали нападників, які, як з'ясувалося, були п'яні. Людина з пістолетом на ім'я Олександр повідомив, що направив зброю на дівчат, тому що ті «некрасиво себе поводили». А пістолет - звичайний "пневматик", зроблений «під Макаров». Як розповів батько Олександра, син у нього хороший - «тільки нервовий», протягом останнього року працював у Польщі, звідки повернувся місяць тому.


Раніше повідомлялося, що  під час стрільб на військовому полігоні "Широкий Лан" у Миколаївській області стався вибух.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?