Боєць АТО вразив мережу зверненням з фронту: з'явилося відео
Категорія
Україна
Дата публікації

Боєць АТО вразив мережу зверненням з фронту: з'явилося відео

Боєць АТО вразив мережу зверненням з фронту: з'явилося відео

Військовий Збройних сил України з позивним "Веселий", який воює в  зоні АТО на Донбасі  з 2014 року, розповів про те, що командування не забезпечує бійців всім необхідним.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Facebook волонтера Романа Синіцина.
"Вони крутять-вертять, а про нас забувають. Аж до того, що мішки доводиться самому шукати. Не спорю, зараз батальйон якось пробиває, але має бути якесь забезпечення. Бензопили сам купуєш, волонтери купують. Якого х**а ми повинні це купувати? Все, що на мені, це майже все за свої кошти куплено, тільки берці видані на складі. Все за свої кровні, що повинні діти мої були десь відпочити, велосипед купити дітям, ні, я собі форму купую", - розповів боєць.
Він додав: "Я говорю це від себе, я не боюся, що мене звільнять. Мені нас**ти на це командування і на все інше. Я вже своє, можна сказати, відвоював. Але я поки ще можу, буду воювати за цей батальйон".


Варто зазначити, що користувачі соцмережі обурені розповіддю військового.
Сергій Ткаченко: "Всю правду каже, просто з язика знімає".
Гломб Гломбінський: "Якщо так хе**во, значить хтось на цьому заробляє".
Анатолій Гароднікау: "Бутусов тут як тут. Лайкнув уже. Чекаємо розгромну статтю на цензорі. А воїн може і по справі говорить. Вірю йому".
Раніше повідомлялося, що  Служба безпеки України спільно з поліцією в зоні проведення антитерористичної операції затримала трьох бойовиків так званих ДНР і ЛНР.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?