Стало відомо, як були пов'язані Єфремов і Путін до війни на Донбасі
Категорія
Політика
Дата публікації

Стало відомо, як були пов'язані Єфремов і Путін до війни на Донбасі

Стало відомо, як були пов'язані Єфремов і Путін до війни на Донбасі
Джерело:  online.ua

Колишній народний депутат від Партії регіонів Володимир Ландик заявив про зв'язок Олександра Єфремова із  президентом РФ Володимиром Путіним  ще до війни на Донбасі, а також про підтримку ним проросійских рухів по всій Україні.

Про це він повідомив в інтерв'ю ONLINE.UA.

«Єфремов був агентом Кремля ще з часів комсомолу. Був агентом Кремля по Луганщині, і також відповідав за проросійські рухи по всій Україні, входив до дуже вузького кола — разом з кумом Путіна Медведчуком», — запевнив Ландик.

За його словами, саме Єфремов запропонував Медведчуку у якості керівника руху «Український вибір» екс-депутата Луганської облради Арсена Клінчаєва.

«Коли Медведчуку знадобився керівник "Українського вибору", Єфремов підсунув йому Арсена Клінчаєва (депутат Луганської облради від ПР, учасник політичних скандалів: 2005 року бився у Верховній Раді України, навесні 2014 року повісив прапор РФ над будівлею Луганської ОДА, — ONLINE.UA)», — додав він.


Нагадаємо, раніше в інтерв'ю ONLINE.UA  колишній депутат-регіонал Володимир Ландик запевнив, що Єфремов брав активну участь у здачі Луганська сепаратистам.


Пізніше Ландик додав, що генпрокурор Юрій Луценко після зустрічі з ним серйозно взявся за справу Єфремова.


Більше читайте в інтерв'ю на ONLINE.UA: Єфремов подарував Ахметову "Краснодонвугілля" за підтримку перед Януковичем — екс-нардеп Ландик.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?