Януковича в Партії регіонів називали фюрером: став відомий автор прізвиська
Категорія
Політика
Дата публікації

Януковича в Партії регіонів називали фюрером: став відомий автор прізвиська

Януковича в Партії регіонів називали фюрером: став відомий автор прізвиська
Джерело:  online.ua

Колишній народний депутат від Партії регіонів Володимир Ландик

 розповів, що екс-глава Верховної Ради Володимир Рибак дав екс-президенту-втікачу Віктору Януковичу прізвисько "фюрер", причому ще до обрання його главою держави.


Про це він розповів в інтерв'ю ONLINE.UA.


Ландик як приклад згадав, як заступник голови Луганської обласної організації Володимир Іванов відмовився від партквитка, коли його приймали в Партію регіонів.


"А коли приймали - Іванов не взяв квитка. Це ще при мені було, коли передавав справи Єфремову, він набирав нову команду. Збори в ДК Будівельників, приїхав фюрер... Мені кажуть: "Поки він тут, давай дамо Іванову квиток!" У мене була фотографія Іванова, я її підрізав, вклеїв, квиток уже не був пластиковий, а такий гарний, червоний, тиснений, що відкривається. І я пішов, підписав у фюрера... ", - згадує екс-нардеп.


За словами Ландика, прізвисько "фюрер" дав Януковичу колишній глава Верховної Ради Володимир Рибак.


"У нас один був фюрер - Янукович. Цю кликуху дав йому Володимир Рибак (голова Верховної Ради України в 2012-2014 роках, заступник голови Партії регіонів, - ONLINE.UA). Так ось, я підписав корочку - і Іванов її не взяв. партквиток особисто з підписом лідера! Руки за спину сховав: "Не хочу!" А потім Іванова вигнали (у вересні 2010 року, з формулюванням "втратив зв'язок з парторганізацією", - ONLINE.UA) - не члена партії виключили з партії!", - зазначив політик


Нагадаємо, раніше в інтерв'ю ONLINE.UA  колишній депутат-регіонал Володимир Ландик запевнив, що Єфремов брав активну участь у здачі Луганська сепаратистам.


Пізніше  Ландик додав, що генпрокурор Юрій Луценко після зустрічі з ним серйозно взявся за справу Єфремова.


Повідомлялося, що  суддя Печерського суду не знайшла підстав для розгляду кримінального провадження стосовно Єфремова: йому повернули свободу, віддали заставу і документи.


Більше  читайте в інтерв'ю на ONLINE.UA: Єфремов подарував Ахметову "Краснодонвугілля" за підтримку перед Януковичем — екс-нардеп Ландик.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?