Єфремов передбачав вторгнення Росії в Україну: обнародувано новий компромат
Категорія
Політика
Дата публікації

Єфремов передбачав вторгнення Росії в Україну: обнародувано новий компромат

Єфремов передбачав вторгнення Росії в Україну: обнародувано новий компромат
Джерело:  online.ua

Колишній лідер фракції Партії регіонів Олександр Єфремов, затриманий за підозрою у сепаратизмі, передбачав російське вторгнення на Донбас і не вкладував грошей в цей регіон, виводячи їх до Росії.

Про це колишній народний депутат від Партії регіонів Володимир Ландик заявив в інтерв'ю ONLINE.UA.

«Єфремов передбачав вторгнення: у Єфремова є не було в Україні ніякого майна!» — підкреслив він.

Також Ландик нагадав, що поплічники Єфремова робили зовсім по-іншому.

«От у Пристюка (голова Луганської ОДА з 10 листопада 2010 року по 2 березня 2014 року, — ONLINE.UA) був готельний комплекс у центрі Луганська, Голенко (голова Луганської облради з 2006 по 2014 рік, — ONLINE.UA) побудував собі мережу заправок, картону фабрику. А що було у Єфремова, скажіть мені? Він мав можливість взяти холдинги "Свердловськантрацит", "Краснодонвугілля" — але вони дісталися Рінату Ахмєтову ("Краснодонвугілля" — вугледобуваюче підприємство, що належить гірничо-металургійному бізнесу "МЕТІНВЕСТ" компанії System Capital Management (СКМ) Ріната Ахмєтова, — ONLINE.UA). Алчевський меткомбінат отримав Сергій Тарута, северодонецький "Азот" проданий за копійки якомусь незрозумілому Алексу Ровту, а вже потім передали "Азот" Фірташу», — перерахував він.

Екс-депутат переконаний, що Єфремов за роки свого фактично володіння Луганською областю міг заволодіти серйозним майном.

«А скілько шахт Єфремов подарував? Володіючи областю, маючи такі гроші — що, Єфремов не міг це взяти собі чи купити? Він що — дурний? Далеко ні. А куди ж він гроші дівав? Та усі гроші його — в Росії! Він передбачав, що буде війна, і що місцевих любителів "руського міра" кинуть — не те, що правити не дадуть, а й нажите заберуть!» — додав Ландик.

Крім того, він повідомив, що навіть найближчи Єфремову люди не знали того, що було відомо колишньому лідеру регіоналів.

«От і Наталя Королевська, маючи брата в уряді Москви (Костянтин Королевський, брат нардепа Королевської, з 2004 по 2008 роки займав посаду заступника голови Департамента градобудівництва Москви, — ONLINE.UA), вкладувала гроші в Луганськ. Не знаючи справжніх цілей Єфремова, вона випускала морозиво "Королівське", будувала елітні мікрорайони — і все втратила. От її житловий комплекс "Оксфорд" — напевне, бандити його добре облаштували, живуть тепер там наспівуючи!» — вважає екс-нардеп.

За словами Ландика, «усе найближче оточення: і Пристюк, і Голенко, і Кравченко (екс-мер Луганська, — ONLINE.UA), і нардепи від Луганщини — усі злі на Єфремова».

«Тому що їм Єфремов наобіцяв: "Путін прийде, будем правити!" А тепер вони стали вигнанцями в рідній області, яку (як вони вважають) вони будували і розвивали. І якщо вони підуть на вибори в 114-й округ (у Луганській області, — ONLINE.UA), то це для них закінчиться сумно. Але ж там люди, які постійно обирали регіоналів. А теперь зеленкою навіть поливати не будуть — просто фекаліями з відра обіллють!» — переконаний він.

При цьому Ландик нагадав, яких людей довколо себе зібрав Єфремов у Луганську: «подивіться на лідерів земляцтв — грузинського, азербайджанського, вірменського!».

«Зверніть увагу на їхні промови ще у мирний час: лідери земляцтв ніколи не казали ані про любов до України, ані про любов до тої землі, звідки вони родом. А лише про любов до російської культури та мови. Мені вуха різало: як вони вихваляють Росію, а не країну, яка стала для них рідною! Так, вони не дякували країні, яку грабували, адже у всіх був нелегальний бізнес, без податків: метал, усі ці "обмінки", ресторани», — резюмував він.


Нагадаємо, раніше в інтерв'ю ONLINE.UA колишній депутат-регіонал Володимир Ландик заявив, що Єфремов брав активну участь у здачі Луганська сепаратистам.


Пізніше Ландик додав, що генпрокурор Юрій Луценко після зустрічі з ним серйозно взявся за справу Єфремова.


Більше  читайте в інтерв'ю на ONLINE.UA: Єфремов подарував Ахмєтову "Краснодонвугілля" за підтримку перед Януковичем — екс-нардеп Ландик.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?