У столиці Вірменії почали звучати вибухи: з'явилося відео
Категорія
Світ
Дата публікації

У столиці Вірменії почали звучати вибухи: з'явилося відео

У столиці Вірменії почали звучати вибухи: з'явилося відео
Джерело:  Радіо Азутутюн

У столиці Вірменії Єревані, на вулиці Хоренаці, де знаходиться  будівля патрульно-постової служби, захоплена озброєним угрупуванням, періодично чутні вибухи.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Радіо Азутутюн.
На аматорському відео, знятому жителями єреванського кварталу Сарі Тах, видно, як з території полку ППС поліції, яка з 17 липня утримується озброєною групою, йде дим.
Напередодні Служба національної безпеки Вірменії дала збройній групі час до 17:00 того ж дня, щоб скласти зброю і здатися владі.
"В іншому випадку підрозділи спеціального призначення правоохоронних органів уповноважені без попередження відкрити вогонь і знешкодити будь-яку озброєну особу, що перебуває на території полку ППС або за його межами", - наголошується в заяві.


Раніше повідомлялося, що  30 липня в результаті снайперської стрільби, яка була відкрита з захопленої будівлі, загинув поліцейський.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?