Джемілєв зробив гучну заяву про Росію та Крим
Категорія
Політика
Дата публікації

Джемілєв зробив гучну заяву про Росію та Крим

Джемілєв зробив гучну заяву про Росію та Крим

Росія влаштувала винищення кримських татар на території окупованого Криму.

Про це заявив багаторічний лідер кримськотатарського народу, нардеп Мустафа Джемілєв, повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Українську правду.

«З 22 осіб, які зникли у Криму, поки не знайшловся жодний. Ось з якою державою ми маємо справу. Тому не майте жодних ілюзій - це держава винищує наш народ", — сказав він, виступаючи на засіданні виконавчого комітету Всесвітнього конгресу кримських татар в турецькому місті Ескишехір.

Джемілєв нагадав також, що нещодавно зник і член виконавчкого комітету цього Конгресу - Ервін Ібрагімов.

"Сумно, що наш близький друг Ервін викрадений кілька місяців тому... Ми сподіваємося, що він з'явиться і повернеться до сім'ї. Але треба бути реалістами», — додав він.

Як повідомляв ONLINE.UA, раніше  Мустафа Джемілєв запропонував радикально відповісти президенту РФ Володимиру Путіну на його рішення щодо зміни статусу окупованого півострова.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?