Ватажок ДНР підтримав Московський патріархат: опубліковано відео
Категорія
Україна
Дата публікації

Ватажок ДНР підтримав Московський патріархат: опубліковано відео

Ватажок ДНР підтримав Московський патріархат: опубліковано відео
Джерело:  online.ua

Ватажок бойовиків ДНР Олександр Захарченко заявив, що повністю підтримує ідею  Української православної церкви Московського патріархату провести хресний хід на Київ,
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на відео, опубліковане на сайті сепаратистів.
"Я, як православна людина, повністю підтримую ініціативу Української православної церкви Московського патріархату. Вважаю, що в дуже складній політичній ситуації, в якій знаходиться зараз і Українська православна церква Московського патріархату, і ведення війни, керівництво православне змогло знайти в собі мужність і відкрито заявити української владі, що народ України проти війни, проти братовбивства і проти громадянської війни", - сказав Захарченко.
Він додав: "Почин святий. Слава Богу, що минуло без провокацій і без людських жертв. До речі, дуже сильно через це переживав і сподівався, що все пройде нормально".
Дивіться заяву ватажка бойовиків ДНР з 6:50.


Раніше повідомлялося, що ватажок бойовиків ДНР  Олександр Захарченко, який декларує захист російської мови на Донбасі, показав свою безграмотність і незнання російської мови.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?