Атака бойовиків на Донбасі: з'явилися нові подробиці
Категорія
Україна
Дата публікації

Атака бойовиків на Донбасі: з'явилися нові подробиці

Атака бойовиків на Донбасі: з'явилися нові подробиці
Джерело:  mediarnbo.org

В інформаційно-аналітичному центрі Нацбезпеки України розповіли подробиці  атаки бойовиків ДНР на позиції військових Збройних сил України в Мар'їнці Донецької області.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на дані інформаційно-аналітичного центру Нацбезпеки України.
"Найбільша активність ворога спостерігалася в Мар'їнці. Там вперше за добу сили окупантів порушили перемир'я рано вранці, обстрілявши сили АТО з мінометів. На цьому сили окупантів зупинилися до 7 вечора, коли під прикриттям вогню з мінометів і гранатометів двома диверсійно-розвідувальними групами ворог атакував позиції наших військових з двох різних напрямків", - йдеться в повідомленні.
Відзначається, що менш ніж за 2 години бойовики були відкинуті, і "завдяки злагодженим діям українських захисників втрат особового складу вдалося уникнути". У свою чергу, загальні втрати противника в двох бойових зіткненнях склали до 8 осіб.
Повідомляється, що стурбовані черговими бойовими втратами в Мар'їнці, бойовики режим припинення вогню не порушували до кінця доби.
Раніше спікер адміністрації президента з питань АТО  Андрій Лисенко заявив, що протягом минулої доби в зоні проведення антитерористичної операції на Донбасі четверо українських військових отримали поранення.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?