В мережі розкрили нову брехню росЗМІ щодо Крима
Категорія
Україна
Дата публікації

В мережі розкрили нову брехню росЗМІ щодо Крима

В мережі розкрили нову брехню росЗМІ щодо Крима
Джерело:  online.ua

Російські ЗМІ видали чергову брехню: приватний візит до  окупованого Криму  кількох французьких депутатів глядачам піднесли як офіційні відвідини представників парламенту Франції.

Про це повідомляє ONLINE.UA.

Так, видання Вести.ru опублікувало повідомлення під заголовком «Голова французької делегації: без Росії у Криму була б війна».

У тексті цієї «новини» дається посилання на слова «голови делегації французьких парламентарів Тьєррі Маріані», який знаходився в Криму «з візитом разом із делегацією французьких парламентарів».

Також повідомлення про візит французів до Севастополя опублікував і журналіст кремлівського пула Дмитро Смірнов у своєму Twitter.

«Слуцький: Французькі депутати вивчили фразу "Крим наш" і говорять її перехожим на вулицях в Севастополі», — написав він, приводячи слова депутата російської Держдуми від фракції ЛДПР Леоніда Слуцького.



Тим часом, користувачі соціальних мереж відзначили брехню російських «журналістів».


«Головна брехня сьогоднішнього дня на "Вестях": приватний візит кількох депутатів французького парламенту подається як візит офіційної делегації», — написав у своєму Facebook російський журналіст Федір Крашенніков.


Також "оцінили" прибуття французів і користувачі Twitter.





Як повідомляв ONLINE.UA, раніше багаторічний лідер кримськотатарського народу  Мустафа Джемілєв запропонував радикальну відповідь президенту РФ Володимиру Путіну на його рішення щодо зміни статусу окупованого Криму.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?