У Криму починають розуміти помилку з Росією: в РФ зробили гучну заяву
Категорія
Україна
Дата публікації

У Криму починають розуміти помилку з Росією: в РФ зробили гучну заяву

У Криму починають розуміти помилку з Росією: в РФ зробили гучну заяву
Джерело:  apostrophe.ua

Російський правозахисник Лев Пономарьов вважає, що жителі Криму вже починають шкодувати про  анексію півострова Росією.


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на  Апостроф.


На думку Пономарьова, жителі Криму вільніші, ніж росіяни. "Тому що у нас влада 15 років пресує нашу чудову країну і промиває мізки через федеральні канали телебачення, і 86% росіян, так би мовити, підтримують владу. А ось скільки кримчан зараз підтримує російську владу - я, чесно кажучи, не знаю. При Україні там люди себе почували досить вільно, великого тиску на них не було. І це почуття свободи у них поки не зникло. Але в розмові зі мною деякі люди з Криму вже говорять: приєднання до Росії, мабуть, було помилкою. Вони продовжують підтримувати перехід Криму до складу Росії, але розуміють, що кількість свобод у них будуть забирати. Це вони вже відчувають на своїй шкурі", - розповів правозахисник.


"Тобто цей фактор (свободи кримчан) звичайно, теж дуже важливий. Тому Путін і прийняв рішення підтягти управління Кримом ближче до Москви, тому включив до складу Південного округу. Щоб управляли інші чиновники, які набили руку в боротьбі, силових методах, навчилися вирішувати складні завдання на Кавказі. Там (в Криму) теж свого роду тліюча громадянська війна. тобто з точки зору президента і силовика ці рішення цілком виправдані", - зазначив Лев Пономарьов.


Як повідомляв ONLINE.UA, багаторічний лідер кримськотатарського народу, нардеп  Мустафа Джемілєв заявив, що Росія займається винищенням кримських татар на території окупованого Криму.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?