Назване ім'я людини Єфремова у оточенні ватажка ЛНР
Категорія
Політика
Дата публікації

Назване ім'я людини Єфремова у оточенні ватажка ЛНР

Назване ім'я людини Єфремова у оточенні ватажка ЛНР
Джерело:  online.ua

Колишній лідер фракції Партії регіонів Олександр Єфремов

, затриманий за підозрою у замаху на територіальну цілісність України, «посадив» керівником ідеології ватажка ЛНР Ігоря Плотницького свою людину — Родіона Мірошника.


Про це повідомив екс-депутат від Партії регіонів Володимир Ландик в інтерв'ю ONLINE.UA.


«Яке відношення до партії мав Родіон Мірошник (депутат Луганської облради, очолював Луганське обласне телебачення (ЛОТ), нині — радник ватажка бойовиків ЛНР Ігоря Плотницького, — ONLINE.UA)? Він лише ср*в на неї на ЛОТі — а став замом з ідеології!» — підкреслив екс-депутат.


Також він додав, що «якби таких, як Єфремов та інших одіозних осіб не було, Партія регіонів би досі існувала, або якби таких "ідеологів" як Родіон Мірошник не було в партії».


«От він у Єфремова займався ідеологією, а тепер займається ідеологією в ЛНР, у Плотницького. Тому що і туди, і туди його Єфремов посадив. І ідеологія лишилася такою, як і була: "Української держави не існує, є лише Росія!", — резюмував Ландик.


Нагадаємо,

в інтерв'ю ONLINE.UA колишній депутат-регіонал Володимир Ландик заявив, що Єфремов брав активну участь у здачі Луганська сепаратистам

.


Пізніше

Ландик додав, що генпрокурор Юрій Луценко після зустрічі з ним серйозно взявся за справу Єфремова

.


Більше  читайте в інтерв'ю на ONLINE.UA: Єфремов подарував Ахметову "Краснодонвугілля" за підтримку перед Януковичем - екс-нардеп Ландик.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?