У Львові нетверезий водій збив патрульного і під час гонитви влаштував ще одне ДТП: опубліковані фото
Категорія
Події
Дата публікації

У Львові нетверезий водій збив патрульного і під час гонитви влаштував ще одне ДТП: опубліковані фото

У Львові нетверезий водій збив патрульного і під час гонитви влаштував ще одне ДТП: опубліковані фото

У Львові нетверезий водій здійснив наїзд на патрульного поліцейського та, втікаючи від переслідування, влаштував ще одне ДТП.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на прес-службу патрульної поліції Львова.

Як повідомили в поліції, 30 липня близько 15:00 патрульні помітили автомобіль Hyundai Accent, водій якого розмовляв по телефону, керуючи машиною. Інспектори підійшли та пояснили водію його порушення.

Водій порушення визнав, однак, під час подальшої розмови поліцейські помітили в нього ознаки алкогольного сп'яніння, у той час як підозрюваний почав нервувати та виявляти агресію.


На вимогу поліцейських пред‘явити документи чоловік то показував їх, то знову ховав. Коли водієві запропонували пройти перевірку на стан алкогольного сп‘яніння, він ще більше нервував і казав, що поспішає. Чоловік завів двигун та здійснив різкий рух з місця. Порушник наїхав на інспектора, у якого згодом діагностувати струс головного мозку, забій руки.


Попри отримані травми інспектор разом з напарником почали переслідувати автомобіль Hyundai Accent. У гучномовець патрульні попереджали перехожих, що переслідують нетверезого водія. На підмогу поліцейські викликали ще один екіпаж, який за заблокував рух втікачеві. Водій переслідуваного автомобіля не мав куди продовжувати рух і, не впоравшись із керуванням, зіткнувся з автомобілем Mazda CX-7.


Інспектори затримали порушника, який чинив їм опір.


Наразі порушнику загрожує кримінальна відповідальність за статтею "умисне заподіяння працівникові правоохоронного органу легких або середньої тяжкості тілесних ушкоджень при виконанні службових обов‘язків".


Покарання за цією статтею – до 5 років позбавлення волі.


Як повідомляв ONLINE.UA,  раніше в Одесі патруль Нацгвардії було обстріляно з пістолета компанією молодих людей.





Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?