У мережі висміяли путінського пропагандиста, що рятує кота: з'явилося фото
Категорія
Світ
Дата публікації

У мережі висміяли путінського пропагандиста, що рятує кота: з'явилося фото

У мережі висміяли путінського пропагандиста, що рятує кота: з'явилося фото
Джерело:  online.ua

Російський пропагандист, прихильник Володимира Путіна, член Громадської палати РФ Сергій Марков, який неодноразово робив резонансні заяви, насмішив користувачів мережі історією про порятунок кота.


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Facebook пропагандиста.


"Іду рятувати кота з даху. У знайомих кіт впав з балкона на дах прибудови. Довелося йти в ДЕЗ, брати великі, 3х складові сходи і лізти на дах. Поки ліз, сходи ходором ходили, високо все таки. Поки ми організовували операцію порятунку, кіт втік як то з даху. Ну, добре, що живий. Зараз його шукають по кущах і підвалах навколишніх будинків. Сподіваюся, що знайдуть. Літо. Добре", - написав Марков.


У мережі посміялися над розповіддю путінського пропагандиста. Так, Зоя Саватеева написала: "Марков! Вітаю. Нарешті справою зайнявся. В цьому амплуа Ви прекрасні!!!"



Олександр Московський: "Така ж політика в Росії, як і сходи".


Михайло Гуміров: "Обожнюю апологетів "руського миру", що не становлять задачі хоча б перевірити ще раз себе в граматиці російської мови і пишуть "все-таки" і "якось" без дефісу :-)".


Олексій Захаров: "Не бережете ви себе, Сергій Олександрович. Все про Росію-матінку думаєте, про людей".



Алекс Кредитор: "Нарешті-то при справі!"


Як повідомляв ONLINE.UA, раніше  Сергій Марков придумав, що в Україні чекають приходу військ Володимира Путіна.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?