Путіна в Європі зустріли образами: опубліковані фото і відео
Категорія
Світ
Дата публікації

Путіна в Європі зустріли образами: опубліковані фото і відео

Путіна в Європі зустріли образами: опубліковані фото і відео
Джерело:  nova24tv.si

У місті Любляна в Словенії, куди приїхав з візитом  президент Росії Володимир Путін, українська громада влаштувала акцію протесту.


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на місцеве видання nova24tv.si.


Учасники акції виступили перед посольством Росії з протестом проти візиту людини, який геополітичними іграми занурив Україну в війну і страждання. Протестуючі закликали приєднатися до їх акції всіх, хто поважає демократію і хоче миру.


Представники української діаспори зустріли Володимира Путіна прапорами України, Євросоюзу, а також з плакатами, написи на яких свідчать про те, що Путін, - терорист №1.


Посольство України в Словенії відзначило, що акція протесту отримала широке висвітлення основними засобами масової інформації, і провідними словенськими телеканалами.


Відео: Twitter/Protest SPb


Як повідомляв ONLINE.UA,  приватна розвідка США робила прогноз того, що конфлікт на Донбасі загостриться, а Путіна чекають великі протести.


Фото: nova24tv.si




Фото: slovenia.mfa.gov.ua








Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?