Єфремов заплатив комуністу мільйони за посаду мера Луганська: новий скандальний компромат
Категорія
Політика
Дата публікації

Єфремов заплатив комуністу мільйони за посаду мера Луганська: новий скандальний компромат

Єфремов заплатив комуністу мільйони за посаду мера Луганська: новий скандальний компромат
Джерело:  online.ua

Колишній лідер фракції Партії регіонів Олександр Єфремов  разом зі своїм ставлеником на посаду мера Луганська Сергієм Кравченком заплатили три мільйони доларів комуністу Спирідону Кілінкарову за його відмову від перемоги на виборах міського голови у 2010 році.

Про це розповів екс-депутат Партії регіонів Володимир Ландик в інтерв'ю ONLINE.UA.

«Спирідон відмовився від мерства: взяв три мільйони доларів від Єфремова і Кравченко! І з Симоненком (Петром Симоненком, лідером Компартії України — Ред.) зіпсував тоді стосунки: я так розумію, Симоненко був проти того, аби Кілінкаров взяв ці відступні і відмовився від боротьби. Адже перший суд Спирідон виграв, а на апеляцію просто не прийшов — прислав юриста, який сказав: "Ми згодні!", — розповів він.

Також Ландик детально розповів про свої переговори з Єфремовим щодо виборів у Луганську.

«Зустрічаємось. І Єфремов на мене одразу починає наїжджати: "Якщо ти не хочеш допомагати Кравченку, то хоча б не заважай!" А ми ж вже поставили на Спирідона (Килинкарова, — ONLINE.UA). Не тому, що я його любив сильно. Просто бачив, що якщо зробити усе правильно, то Спирідон Краву зробить. Край наш — краснож*пий, тут комуніст може стати мером», — зазначив екс-депутат.


Під час тих переговорів, за словами Ландика він намагався дізнатися від Кравченко, хто його підтримує.

"Сергій, а скажи, хто тебе зробив мером?" — "Ніхто!" — "А мають до тебе відношення Ландик чи Єфремов?" Він каже протяжно: "Ні! Мене люди люблять!" От це він мені сказав в очі — при Єфремові, нас троє було. І я кажу Єфремову: "Якщо ні ти до нього стосунку не маєш, ні я — то якого х... від мене треба? От його люди люблять — хай його й обирають!" Коротше, поговорив я з ними на підвищених тонах, сказав: "Цього покидька підтримувати не буду ніколи!" — заявив колишній регіонал.

За його словами, «після цих кончених виборів все і почалося».

«До того ж Єфремов з Кравченком їх програли, виграв Спирідон (відставши, за офіційними даними після судових засідань від Кравченка на 21 голос, — ONLINE.UA). І мені борги не повернув — а уся медійна робота була за мій рахунок», — додав Ландик.

На завершення він додав: "От такі були вибори, після чого Єфремов і оголосив мені війну».


Нагадаємо, раніше в інтерв'ю ONLINE.UA колишній депутат-регіонал Володимир Ландик заявив, що Єфремов брав активну участь у здачі Луганська сепаратистам.


Пізніше Ландик додав, що генпрокурор Юрій Луценко після зустрічі з ним серйозно взявся за справу Єфремова.


Більше  читайте в інтерв'ю на ONLINE.UA: Єфремов подарував Ахмєтову "Краснодонвугілля" за підтримку перед Януковичем — екс-нардеп Ландик.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?