Події в Вірменії: з'явилося фото снайпера, який убив поліцейського
Категорія
Світ
Дата публікації

Події в Вірменії: з'явилося фото снайпера, який убив поліцейського

Події в Вірменії: з'явилося фото снайпера, який убив поліцейського
Джерело:  online.ua

Правоохоронні органи Вірменії оприлюднили фотографію  снайпера, який відкрив стрілянину з території захопленого полку патрульно-постової служби і вбив поліцейського.


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на сайт поліції Вірменії.


"Напередодні, в зв'язку з загибеллю військовослужбовця військ поліції, предметом спекуляцій стало питання, чи був він убитий в результаті пострілу, зробленого з боку полку ППС. В результаті вивчення правоохоронними органами зазначеної території, обстановки, траєкторії польоту кулі з'ясувалося, що, за попередніми даними, постріл був зроблений з території полку ППС, з даху будівлі, зображеної на фотографії", - йдеться в повідомленні.


Також правоохоронні органи Вірменії представили фото місця, де була обстріляна машина і загинув військовослужбовець військ поліції, траєкторії польоту кулі, а також укриття снайпера.


Як повідомляв ONLINE.UA,  особи,  що захопили з 17 липня будівлю поліції,  вимагають відставки влади та звільнення їхнього лідера, учасника карабаської війни Жірайра Сефіляна, заарештованого близько місяця тому за підозрою в незаконному зберіганні зброї.





Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?