Стрілянина в Одесі: в поліції зробили важливе уточнення
Категорія
Україна
Дата публікації

Стрілянина в Одесі: в поліції зробили важливе уточнення

Стрілянина в Одесі: в поліції зробили важливе уточнення

Потерпілий в результаті  стрілянини, яка сталася ввечері 30 липня на вулиці Маразліївській в Одесі в результаті сварки між бійцями Національної гвардії і групою молодих людей, не є службовцем Нацгвардії.


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Головне управління Національної поліції України в Одеській області.


У Нацполіціі відзначають, що в результаті більш детальної перевірки обставин інциденту з'явилися дані про поранення 26-річного українця. При цьому, жоден з бійців Нацгвардії не постраждав.


Відносно стрілка порушено кримінальну справу за статтею про незаконне поводження зі зброєю.


Нагадаємо, раніше повідомлялося, що сварка, в якій брало участь четверо бійців Нацгвардії, переросла в бійку, під час якої один з учасників конфлікту дістав стартовий пістолет, перероблений під травматичну зброю, і зробив кілька пострілів.


Як повідомляв ONLINE.UA, в ніч на 23 липня в одному з ресторанів  в Одесі сталася бійка за участю нардепа від "Народного фронту" Георгія Логвинського.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?