Путінський міністр проговорився про допінг: в мережі сміються над відео
Категорія
Світ
Дата публікації

Путінський міністр проговорився про допінг: в мережі сміються над відео

Путінський міністр проговорився про допінг: в мережі сміються над відео
Джерело:  online.ua

Користувачі соцмереж сміються над відео, де  глава Міністерства спорту РФ (федерального органу виконавчої влади, підконтрольного президенту Росії Володимиру Путіну) Віталій Мутко  розповідає про створення інфраструктури допінгу в Росії.


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Twitter користувача Думки Перзідента.


"Є боротьба з допінгом на державному рівні, міждержавному та громадському. Ми, підписавши конвенцію в 2006 році, взяли на себе зобов'язання створити всю інфраструктуру допінгу в країні. Ми виконали колосальний обсяг роботи, то, що інші країни роблять десятиліттями. Ми побудували найсучаснішу лабораторію, вклали мільярди рублів", - заявив міністр.



У мережі посміялися над словами Мутко. Так, користувач Кінь Тугезера написав: "Вклали мільярдів рублів" крутіше черномирдінського "... хотіли як краще.." буде!"



Пустотливий Лис: "Ахахах прям як Чуркін зі своєю коронною - "я вірю безкарність настане"))".


Як повідомляв ONLINE.UA,  Міжнародний олімпійської комітет не допустить до Олімпійських ігор в Ріо-де-Жанейро жодного російського спортсмена, кандидатура якого не буде схвалена відповідною федерацією.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?