Клінтон зробила гучну заяву на адресу Трампа і Путіна
Категорія
Світ
Дата публікації

Клінтон зробила гучну заяву на адресу Трампа і Путіна

Клінтон зробила гучну заяву на адресу Трампа і Путіна
Джерело:  Reuters

За  кібератакою на комп'ютери Демократичної партії США, в результаті якої було оприлюднено листування членів партії, стоять спецслужби, підконтрольні президенту Росії Володимиру Путіну.


Про це заявила кандидат у президенти США від Демократичної партії Хілларі Клінтон, повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Reuters.


Також Клінтон звинуватила кандидата в президенти США від Республіканської партії Дональда Трампа в демонстрації підтримки російського президента. «Ми знаємо, що російські спецслужби зламали DNC, і ми знаємо, що це вони влаштували витік великої кількості листів, і ми знаємо, що Дональд Трамп показав дуже тривожну готовність підтримати Путіна», - сказала вона.


Відзначається, що за останній час надійшли повідомлення про три кібератаки на мережі демократів. Результатом першої стала публікація 22 липня тисяч листів керівництва Демпартії на порталі WikiLeaks.


В ході другої атаки хакери зламали мережі комітету Демократичної партії з виборів в конгрес, тоді ж повідомлялося, що за кібератакою можуть стояти російські хакери.


Як повідомляв ONLINE.UA, повідомлення про останнє за часом проникнення в мережу демократів надійшли в ніч на суботу, 30 липня. На цей раз  хакери зламали комп'ютерну мережу передвиборного штабу кандидата в президенти США Хілларі Клінтон.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?