Український письменник знайшов за кордоном місце без російських туристів
Категорія
Світ
Дата публікації

Український письменник знайшов за кордоном місце без російських туристів

Український письменник знайшов за кордоном місце без російських туристів
Джерело:  online.ua

Український письменник Юрій Винничук у зв'язку з  історіями про росіян за кордоном, які оприлюднив письменник Андрій Кокотюха, розповів про місце без російських туристів.


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Facebook Винничука.


"Друг Кокотюха описав навалу тих, що "нехай би вони повиздихали" (як говорили гуцули), на Чорногорію. А я знайшов місце, де ними і не пахне. 30 км від Спліта-Ряжані. Задуп'є задупщіни. Село. Але безліч вілл, а відпочиваючі в основному німці, також чехи, поляки, словенці і хорвати. Тиша неймовірна. З тих, про яких краще б не згадувати, засікли тільки одну сім'ю. Краса. І велика частина шмоток, які ми прихопили, так і не будуть одягнені, тому що немає тут променади, ніяких розваг, хоча є кілька ресторанів. А проте саме цей затишок і задуп'є німці і цінують", - написав письменник.


Користувачі соцмереж зраділи таким словами Винничука і попросили розповісти докладніше, де знаходиться це село, в якому немає туристів з Росії.


Антоніна Євтодюк: "Нехай ті зайві шмотки будуть найбільшою проблемою вашого відпочинку. Поділіться в публічному чаті адресою цього безмоскальського села".



Наталя Лютенко: "Це вже такі німці, що гріють кісточки і п'ють кефір))) Хіба в "задуп'є" відпочинок?))) От бувало, всю ніч в Старому місті джаз грає і кафешки з дискотеками до ранку, ось так)".


Надія Кіма: "І де той кут Землі, який вам з Кокотюхою догодив своїм спокоєм?)".


Оксана Нумено: "Може ще в наших Карпатах таке задуп'є підкажете? Бо рідкість))".


Як повідомляв ONLINE.UA, раніше  український письменник Андрій Кокотюха смішив мережу розповідями про російських туристів в Чорногорії.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?