Нова книга про Гаррі Поттера викликала ажіотаж в світі: з'явилося відео
Категорія
Світ
Дата публікації

Нова книга про Гаррі Поттера викликала ажіотаж в світі: з'явилося відео

Нова книга про Гаррі Поттера викликала ажіотаж в світі: з'явилося відео
Джерело:  Daily Mail

Продаж нової  книги письменниці Джон Роулінг, п'єси "Гаррі Поттер і Прокляте дитя", яка почалася 31 липня 2016 року, викликала шалений ажіотаж у всьому світі.


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на The Daily Mail.


У п'єсі "Гаррі Поттер і Прокляте дитя" дія відбувається через 19 років після битви за Хогвартс, про яку Роулінг розповідала в книзі "Гаррі Поттер і Дари смерті", сьомій частини "поттеріани", і розповідається про школяра Албуса - молодшого сина Гаррі Поттера. Йому доводиться справлятися з популярністю батька-мага. Всього ж у Гаррі Поттера троє дітей, він обіймає посаду в Міністерстві магії. Також в п'єсі йдеться про те, як жили батьки хлопчика-мага.


Новий твір Джоан Роулінг називають доповненням до однойменної постановки, яка йшла на підмостках театру Палас в Лондоні. Роулінг написала книжковий варіант вистави для тих шанувальників Гаррі Поттера, які не можуть приїхати в Лондон, щоб подивитися п'єсу.


При цьому, власник і директор видавництва "А-БА-БА-ГА-ЛА-МА-ГА" Іван Малкович в інтерв'ю  Громадське ТБ  розповів, що україномовну версію нового твору Джоан Роулінг українці зможуть прочитати в жовтні цього року. За його словами, права на книгу вже придбані, а перекладач Віктор Морозов візьметься за переклад вже сьогодні.


У мережі з'явилося відео, на якому зображений ажіотаж, який охопив шанувальників серії книг про Гаррі Поттера:



Як повідомляв ONLINE.UA,  з'явилися фото акторів, які грали сім'ю Гаррі Поттера в п'єсі "Гаррі Поттер і Прокляте дитя".

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?