Стало відомо, як люди Єфремова вихваляли Росію на Донбасі
Категорія
Політика
Дата публікації

Стало відомо, як люди Єфремова вихваляли Росію на Донбасі

Стало відомо, як люди Єфремова вихваляли Росію на Донбасі
Джерело:  online.ua

Екс-депутат від Партії регіонів Володимир Ландик описав, як  колишній керівник фракції ПР у Верховній Раді Олександр Єфремов, затриманий за підозрою в замаху на територіальну цілісність України, і його соратники вихваляли Росію в нині окупованому проросійськими бойовиками Луганську ще до початку війни.


Про це він розповів в інтерв'ю ONLINE.UA.


"І яких людей Єфремов навколо себе збирав в Луганську, подивіться на лідерів земляцтв - грузинського, азербайджанського, вірменського! І зверніть увагу на їхні слова ще в мирний час: лідери земляцтв ніколи не говорили ні про любов до України, ні про любов до тієї землі, звідки вони родом. А тільки про любов до російської культури і мови", - розповів Ландик.


"Мені вуха різало: як вони вихваляють Росію, а не країну, яка стала для них батьківщиною! Так, вони не дякували країну, яку грабували, адже у всіх був нелегальний бізнес, без податків: метал, всі ці "обмінки", ресторани. ось так Єфремов вибирав в лідери земляцтв людей, які будуть вихваляти країну, агентом якої він є", - додав екс-нардеп.


Нагадаємо, раніше  в інтерв'ю ONLINE.UA, опублікованому на початку червня, колишній нардеп від Партії регіонів Володимир Ландик заявив, що Єфремов брав активну участь у здачі Луганська сепаратистам.


Пізніше Ландик розповів, що після зустрічі з ним  генпрокурор України Юрій Луценко серйозно взявся за справу Єфремова.


30 липня Генпрокуратура затримала Єфремова.


Другу частину  інтерв'ю читайте на ONLINE.UA: Єфремов подарував Ахметову "Краснодонвугілля" за підтримку перед Януковичем - екс-нардеп Ландик.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?