Збройне захоплення в Вірменії: стало відомо про важливу подію
Категорія
Світ
Дата публікації

Збройне захоплення в Вірменії: стало відомо про важливу подію

Збройне захоплення в Вірменії: стало відомо про важливу подію
Джерело:  СНБ Вірменії

У Вірменії завершилася антитерористична операція, спрямована на звільнення  будівлі полку патрульно-постової служби в Єревані, яка була захоплена членами збройного угруповання.


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Службу національної безпеки Вірменії.


"Спецпідрозділи правоохоронних органів своїми послідовними і погодженими діями змусили членів збройного угруповання скласти зброю і здатися владі. Затримано 20 терористів. Територія полку ППС повністю звільнена", - йдеться в повідомленні.


Відзначається, що раніше представники угруповання зверталися до правоохоронців із заявою про готовність здатися.


Нагадаємо,  будівля полку ППС в Єревані була захоплена вранці 17 липня групою озброєних осіб. При цьому вони вбили поліцейського і поранили чотирьох чоловік. Озброєна група зажадала звільнення координатора вірменської опозиційної громадської ініціативи "Установчий парламент" Жірайра Сефіляна, що знаходиться під арештом за звинуваченням у незаконному придбанні та зберіганні зброї, а також відставки президента і уряду.


У суботу,  30 липня періодично виникали перестрілки, повідомлялося мінімум про одну жертву серед правоохоронців.


Як повідомляв ONLINE.UA, в мережі  з'явилося фото снайпера, який убив в Єревані поліцейського.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?