Колишній глава Луганщини розповів про зміну настроїв на Донбасі
Категорія
Україна
Дата публікації

Колишній глава Луганщини розповів про зміну настроїв на Донбасі

Колишній глава Луганщини розповів про зміну настроїв на Донбасі
Джерело:  online.ua

Заступник міністра з питань тимчасово окупованих територій, екс-губернатор Луганської області Георгій Тука розповів, як змінився настрій на  окупованих проросійськими бойовиками територіях України.


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Facebook Туки.


"Сьогодні вранці на Хрещатику зустрівся зі своїм давнім знайомим: офіцером, який виконує свої обов'язки з перших днів війни, - поділився екс-губернатор. - Мій співрозмовник розповідав мені про зміни настроїв по ту сторону, про небажання воювати, про конфлікти між цивільними та "нашими хлопчиками", про те, як в Алчевську, в Свердловську городяни виганяють терористів: "Хочуть воювати - нехай йдуть в поля!".


"Мені здавалося, ми повинні робити все, щоб поширювати і стимулювати такі настрої, позбавляючи терористів підтримки цивільного населення. Люди хочуть миру і ми повинні їм запропонувати те, чого вони хочуть!", - також додав Георгій Тука.


Як повідомляв ONLINE.UA, на протязі доби 30 липня  в зоні АТО на Донбасі четверо українських військових отримали поранення.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?