Кейт Мосс виходить заміж за праправнука знаменитого політика: опубліковані фото персня
Категорія
Знаменитості
Дата публікації

Кейт Мосс виходить заміж за праправнука знаменитого політика: опубліковані фото персня

Кейт Мосс виходить заміж за праправнука знаменитого політика: опубліковані фото персня
Джерело:  The Mirror

42-річна супермодель  Кейт Мосс  отримала пропозицію руки і серця від свого 29-річного коханого Ніколая фон Бісмарка.


Про це повідомляє Lady.ONLINE.UA з посиланням на The Mirror.


Пропозиція була зроблена під час спільного відпочинку пари в Венеції.


З чуток, закохані вечеряли у відомому ресторані Ristorante та Іво. Коли всі гості розійшлися, Ніколай присів на одне коліно і підніс Кейт перстень, який вона пізніше продемонструвала папараці.


«Він викрикнув "Ti Amo" і опустився на одне коліно. Це було дуже романтично. Потім він дістав перстень і сказав, що цей перстень дістанеться їй після того, як вона покине свого чоловіка»,- розповів власник ресторану Джованні Фракассі.


Ніколай нібито навіть поділився з Фракассі весільними планами: «Він хоче одружитися з нею в Венеції в маленькій церкві, яку вони люблять, Сан-Ніколо-деї-Мендіколі. Я пам'ятаю, коли Кейт приходила сюди з Джеймі Хінсом ... Можу сказати одне: Ніколай набагато більше любить її».


Пізніше Кейт на прогулянці всіляко демонструвала перстень.


Відзначимо, що про роман Кейт і Ніколая стало відомо менше року тому. Але Мосс ще не розірвала попередні стосунки з музикантом Джеймі Хінсом і офіційно вважається його дружиною.














Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?