Після Путіна: Росії дали новий тривожний прогноз
Категорія
Світ
Дата публікації

Після Путіна: Росії дали новий тривожний прогноз

Після Путіна: Росії дали новий тривожний прогноз
Джерело:  online.ua

На думку російського фінансиста і блогера Слави Рабиновича, неможливо передбачити, що буде після краху режиму президента РФ Володимира Путіна.
Про це він розповів в інтерв'ю ONLINE.UA.
Рабинович зазначив, що для стабілізації економіки в Росії може бути задіяний план на зразок "плану Полсона", який був розроблений в США для подолання фінансової кризи 2008-2010 років, але для цього є кілька умов.
"Але для цього потрібно, щоб не було режиму Путіна і його ОЗУ, а президентом стала людина, в команді якого буду я чи подібний мені. Коли це буде? Нікому не відомо. Тому що невідомо, що буде після краху режиму Путіна. Путін знищив інститут чесних виборів і інститут змінюваності влади. Тому ніхто не може передбачити, що тепер буде", - підкреслив Слава Рабинович.
Повний текст  інтерв'ю читайте на ONLINE.UA: У России есть одна большая дефективность — Слава Рабинович о "грязных деньгах" и том, что будет после Путина.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?