Українцям пояснили, як варто реагувати на слова Савченко: опубліковано відео
Категорія
Політика
Дата публікації

Українцям пояснили, як варто реагувати на слова Савченко: опубліковано відео

Українцям пояснили, як варто реагувати на слова Савченко: опубліковано відео
Джерело:  online.ua

Відомий блогер Горький Лук запропонував українцям стримано ставитися до резонансних заяв народного депутата Надії Савченко, яка, зокрема, пропонувала просити вибачення у жителів Донбасу.
Про це він заявив у своєму відеоблозі на ONLINE.UA.
«Цей бардак, який твориться у нас в країні, фактично є нашим здобутком. Тому що або буде сто думок, або тільки одна. Звичайно, серед цих думок будуть неправильні. Але хіба не за це ми боролися? А внутрішня дискусія - вона буде тільки наростати», - переконаний блогер.
За його словами, «головне - не переходити її рамки (внутрішньої дискусії), не кидатися один на одного з арматурою».
«Припустимо, Надя не має рації. Ніхто не заважає про це говорити. Хтось каже, що вона робить все правильно - нехай говорить про це теж. Розмаїття думок має виживати. Все-таки, я вам скажу, суть не в результаті дискусій на словах, а мусить проходити природний відбір. І тоді думки невірні вимруть самі, як непристосовані до життя. А інших шляхів я для цього не бачу», - додав він.
Крім того, Горький Лук припустив, що Савченко, «можливо, варто було на якийсь момент зупинитися, просто взяти паузу, можливо, їй варто було цю паузу продовжити до безкінечності».
«Я тут не буду сперечатися, оскільки намагаюся не втручатися в якісь внутрішньополітичні розклади. «Що маємо - те маємо», кожен тепер може зробити власний висновок», - зазначив блогер.



Більше  читайте в блозі Горького Лука на ONLINE.UA — Громкие заявления Савченко: разве не за это мы боролись?

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?