У мережі заявили про фінал "російської весни" і навели яскравий приклад
Категорія
Світ
Дата публікації

У мережі заявили про фінал "російської весни" і навели яскравий приклад

У мережі заявили про фінал "російської весни" і навели яскравий приклад
Джерело:  online.ua

Росіянин Андрій Мухін розповів історію, яка свідчить про завершення так званої "русской весны".
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Facebook Мухіна.
"Уранці ходив за негазованою водою в магазин. Там біля входу поліцейська машина, забирали якихось напівголих запартаченних куполами і хрестами громадян. По торгових залах швидким кроком ходили поліцейські. На касі я вийняв навушник і приготувався уважно слухати, на тому місці, де моя касирка перемовлялися з сусідньою: "... У них тут облава була, всю цю гопоту донбасівську перевіряли", - написав росіянин.
Також він додав: "Треба сказати, поруч з цим магазином є будівля, колишній готель. Минулого літа над входом було написано білим по синьому "Центр допомоги біженцям з України" (або щось на зразок того). А позапозаминулого літа в цій будівлі жили вихідці з Кавказу та Середньої Азії, яких повиганяли після масового конфлікту з ними понаїхавших з Москви футбольних фанатів через вбивство вболівальника "Спартака" в районі Мамонтовки. Про це багато говорилося в ЗМІ. Цікава доля у цього готелю Електро-механічного заводу...".
"Фінал" російської весни", - резюмував український публіцист і письменник Костянтин Скоркін.
Як повідомляв ONLINE.UA, раніше Скоркін публікував думку про те, що указ президента РФ Володимира Путіна про включення окупованого Криму до складу Південного федерального округу Росії - кінець для "російської весни".

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?