Названо головні помилки жінок на пляжі, які вбивають красу
Категорія
Краса
Дата публікації

Названо головні помилки жінок на пляжі, які вбивають красу

Названо головні помилки жінок на пляжі, які вбивають красу
Джерело:  Сosmo

Косметологи назвали найпоширеніші б'юті-помилки, які ми допускаємо на пляжі.

ONLINE.UA пропонує вам список головних помилок, зібраних Cosmo.

1. Ви використовуєте засоби з дуже низьким SPF-фактором

Так, УФ-промені дійсно дуже агресивні: саме фотостаріння є основною причиною появи зморшок, тому не варто нехтувати сонцезахисними засобами.

Вибирайте SPF-фактор правильно: якщо у вас світла шкіра і ви вперше відправляєтеся загоряти, то фактор захисту повинен бути не менше 50, а краще - більше! SPF-30 розрахований для вже засмаглої шкіри, а ось від SPF-15 краще взагалі відмовитися - ці засоби дають мінімальний захист і підходять тільки смаглявим і вже засмаглим дівчатам.

2. Наносите на обличчя захист, призначений для тіла

Ви купили всього один продукт і для тіла, і для обличчя? Краще так не робити. Більшість брендів випускають спеціальні засоби з SPF-захистом, призначені саме для шкіри обличчя - вони рідші за текстурою, краще зволожують шкіру і не забивають пори. Що буде, якщо наносити засіб для тіла на обличчя? Можлива поява прищів і висипань.

3. Ви нехтуєте захистом губ

Губи не менше, ніж увесь інший шкірний покрив, схильні до впливу УФ-променів! Тому якщо ви не купуєте спеціальний бальзам для губ з SPF-фактором, то хоча б не забувайте наносити на них крем для обличчя, щоб не з'явилися зморшки і сухість.



4. Ви не користуєтеся зволожуючим спреєм для волосся

Так, волосся, вигоріле на сонці, - це красиво, проте потім ви будете пожинати плоди своєї безпечності. Після відпустки волосся часто стає ламкими і сухим - все через сонячні промені і перегрів. Вирушаючи на пляж, завжди використовуйте зволожуючі сонцезахисні засоби для волосся - вони нейтралізують дію сонця і морської солі, працюють як термозахист, а заодно роблять волосся більш м'яким і блискучим.

5. Ви забуваєте оновлювати SPF-захист

Навіть якщо на баночці з захисним засобом написано «водостійкий» - довіряти цьому не варто. Щоразу після купання продукт потрібно наносити заново. Так-так, кожен раз! Обов'язково витирайте шкіру насухо рушником, перш ніж оновити захист.

6. Відправляєтеся на пляж з макіяжем

Навіть якщо ви не наносите тональний крем, то перед сонячними ваннами краще відмовитися від будь-якого макіяжу - навіть туші для вій. На сонці продукт нагрівається, стає більш в'язким і утримує високу температуру - це може нашкодити віям.


7. Ви зав`язуєте мокре волосся в хвіст

Це найгірше, що можна зробити зі своїм волоссям, - відправитися купатися з хвостом, а потім лягти засмагати, не розпускаючи волосся. Під час такої «сушки» волога затримується в волоссі, витісняючи кератин, а значить, роблячи шевелюру слабкою.

Крім того, стягнуте гумкою мокре волосся утворюєть заломи - не дивуйтеся потім, що воно виглядає неохайно. Отже, головне «пляжне» правило - завжди розпускати мокре волосся!

Раніше ONLINE.UA публікував поради жінкам,  як в спеку зберегти шкіру молодою і красивою.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?