Джамалу порівняли з американською королевою епатажу: фото в незвичайному образі
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Джамалу порівняли з американською королевою епатажу: фото в незвичайному образі

Джамалу порівняли з американською королевою епатажу: фото в незвичайному образі
Джерело:  online.ua

Українська співачка Джамала

оприлюднила фото в новому образі, яке викликало у користувачів мережі асоціації з епатажною Леді Гагою.


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Instagram співачки.


Артистка опублікувала у себе в мікроблозі фото, на якому позує в незвичному для неї образі - з новим кольором волосся і високою зачіскою в стилі 1960-х років.


"Життя занадто коротке, щоб хвилюватися про те, що про тебе подумають чи скажуть люди. Тому живи так, як хочеш - дай їм тему для розмов", - підписала кадр зірка.



Передплатники співачки знайшли схожість української зірки з американською королевою епатажу - Леді Гагою.


"На леді Гагу схожа", "Вилита Гага", "Тебе взагалі не впізнати тут. Виглядаєш як Леді Гага", "Чимось схожа на Леді Гагу. У будь-якому образі, Джамала, неповторна і чарівна", - пишуть вони.


Однак серед шанувальників Джамали знайшлися і ті, хто побачив у її образі інших не менш відомих виконавців - Бейонсе і Емі Уайнхаус.


Як повідомляв ONLINE.UA, раніше

укра

їнська співачка Джамала стала гостею на популярному шведському фестивалі Allsång på Skansen 2016, де виконала свою легендарну пісню "1944", з якою перемогла на Євробаченні в нинішньому році

.


Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?