Названо соратників Єфремова, які втратили бізнес через Путіна
Категорія
Політика
Дата публікації

Названо соратників Єфремова, які втратили бізнес через Путіна

Названо соратників Єфремова, які втратили бізнес через Путіна
Джерело:  online.ua

Колишній лідер фракції Партії регіонів Олександр Єфремов

не попередив своїх найближчих соратників про вторгнення на Донбас, яке планує президент РФ Володимир Путін, і пізніше багато хто з них втратив свій бізнес, при тому, що сам Єфремов вкладав свої гроші на території Росії.


Про це колишній народний депутат від Партії регіонів Володимир Ландик заявив в інтерв'ю ONLINE.UA.


«У Єфремова ж не було в Україні ніякого майна! Ось у Пристюка (Володимир Пристюк, голова Луганської обласної державної адміністрації з 10 листопада 2010 року до 2 березня 2014 року, - ONLINE.UA) був готельний комплекс в центрі Луганська, Голенко (Валерій Голенко, голова Луганської обласної ради з 2006 по 2014 рік, - ONLINE.UA) побудував собі мережу заправок, картонну фабрику», - підкреслив він.


У той же час Ландик запевнив, що Єфремов «мав можливість взяти холдинги "Свердловськантрацит", "Краснодонвугілля" - але вони дісталися Рінату Ахметову ("Краснодонвугілля" - вугледобувне підприємство, належить гірничо-металургійному бізнесу "МЕТІНВЕСТ" компанії System Capital Management (СКМ) Ріната Ахметова, - ONLINE.UA)».


«Алчевський меткомбінат отримав Сергій Тарута, сєверодонецький "Азот" проданий за копійки якомусь незрозумілому Алексу Ровту, а вже потім передали "Азот" Фірташу. А скільки шахт Єфремов роздарував? Олександр Єфремов, володіючи областю, маючи такі гроші - що, Єфремов не міг це взяти собі або купити? Він що - дурень? Далеко ні. А куди ж він гроші дів? Так всі гроші його - в Росії!» - переконаний екс-депутат.


За словами Ландика, Єфремов «передбачав, що буде війна, і що місцевих любителів "русского міра" кинуть - не те, що правити не дадуть, а й нажите заберуть!».


«А навіть найближчі йому люди цього не знали. Ось і Наталія Королевська, маючи брата в уряді Москви (Костянтин Королевський, брат нардепа Королевської, з 2004 по 2008 роки обіймав посаду заступника керівника Департаменту містобудування р Москви, - ONLINE.UA), вкладала гроші в Луганськ. Не знаючи справжніх цілей Єфремова, вона випускала морозиво "Королівське", будувала елітні мікрорайони - і все втратила. Ось її житловий комплекс "Оксфорд" - напевно, бандити його добре освоїли, живуть там зараз розкошуючи!», - резюмував колишній регіонал.


Нагадаємо, раніше

в інтерв'ю ONLINE.UA колишній депутат-регіонал Володимир Ландик заявив, що Єфремов брав активну участь у здачі Луганська сепаратистам

.


Пізніше Ландик додав, що

генпрокурор Юрій Луценко після зустрічі з ним серйозно взявся за справу Єфремова

.


Більше

читайте в інтерв'ю на на ONLINE.UA: Ефремов подарил Ахметову "Краснодонуголь" за поддержку перед Януковичем — экс-нардеп Ландик

.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?