Підлітки обрали людину десятиліття в світі: опубліковано фото
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Підлітки обрали людину десятиліття в світі: опубліковано фото

Підлітки обрали людину десятиліття в світі: опубліковано фото
Джерело:  online.ua

У ніч на 1 серпня в Каліфорнії пройшла церемонія вручення премії Teen Choice Awards 2016, де підлітки з усього світу обирають зірку, яку вважають зразком для наслідування.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на US Weekly.
Нагорода у вигляді дошки для серфінгу під назвою "Людина десятиліття" дісталася американському поп- і R&B виконавцю Джастіну Тімберлейку, який був представлений одразу в трьох номінаціях.


Незважаючи на те, що ця премія вважається вечіркою для тінейджерів, на червоній доріжці з'явилися також: Джессіка Альба, Ліа Мітчел, Кріс Еванс, Ешлі Бенсон, Хлоя Морец зі своїм коханим Брукліном Бекхемом і інші зірки.
Також були названі переможці в таких категоріях: краща драматична актриса (Дженніфер Лоуренс), кращий комедійний актор (Зак Ефрон), краща комедійна актриса (нею стала дівчина сина Бекхемів Хлоя Морец).
А ось кращим драматичним актором підлітки вважають Леонардо ДіКапріо, який в цьому році нарешті отримав "Оскар".
Що стосується музики, то підлітки назвали: Селену Гомес, Джастіна Бібера, One Direction, Бейонсе, Аріану Гранде.
Відзначимо, премію Teen Choice Awards вручають з 1999 року. Вона визначає кумирів серед підлітків 13-19 років.
Нагадаємо, нещодавно американська співачка Ріанна стала найпопулярнішою виконавицею на YouTube в 2016 році. Її кліпи стали такими, що мають найбільшу кількість переглядів на відеохостингу.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?