Українці знайшли у Росії велику проблему і посміялися з неї
Категорія
Світ
Дата публікації

Українці знайшли у Росії велику проблему і посміялися з неї

Українці знайшли у Росії велику проблему і посміялися з неї
Джерело:  online.ua

Користувачі соцмереж посміялися над прагненням Росії стати наддержавою і навели наочні приклади, які демонструють проблеми з російською економікою.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Facebook Інформаційних військ України.
У мережі навели кілька витримок з останніх російських новин, в яких йде мова про скорочення державного фінансування дитячого табору "Артек", про необхідність звільнити 10 тис вчених з Міністерства освіти та науки, а також про скорочення кількості бюджетних місць у вузах РФ на 40%.
З точки зору користувачів, подібне нехтування розвитком наступних поколінь росіян не може привести до підйому нації. "Хроніки вставання з колін "наддержави", - іронічно зазначили в Інформаційних військах України.



Ден Боджаник також додав: "А в цей час... Витрати Міноборони РФ в 2016 році збільшаться на $2,6 млрд".
Як повідомляв ONLINE.UA, раніше журналіст Олександр Сотник розповідав про похмуре майбутнє, яке чекає на росіян за правління президента РФ Володимира Путіна.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?