Суперникові збірної України з футболу загрожує дискваліфікація
Категорія
Спорт
Дата публікації

Суперникові збірної України з футболу загрожує дискваліфікація

Суперникові збірної України з футболу загрожує дискваліфікація
Джерело:  online.ua

Федерація футболу Туреччини (ФФТ) може бути дискваліфікована ФІФА і УЄФА, якщо керівництво країни тиснутиме на футбольну владу.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на турецькі ЗМІ.
У неділю стало відомо, що всі члени ФФТ разом із головою і Виконкомом пішли у відставку, з тим щоб допомогти розслідуванню спроби військового перевороту в Туреччині.
У заяві ФФТ йдеться, що всі працівники різних комітетів подали свої заяви про відставку "в ім'я успіху в проведеному розслідуванні".
У підсумку Туреччина залишилася без футбольної влади, оскільки у відставку подали представники всіх комітетів, які були в складі ФФТ.
Такі дії викликають вкрай хворобливу реакцію у керівництва світового футболу, оскільки ФІФА забороняє державній владі втручатися в справи футбольних федерацій. За подібні дії асоціація може бути дискваліфікована.
Читайте: Тур еччина через провальний переворот пішла на резонансний крок
Нагадаємо, Туреччина є суперником збірної України у відбірковому турнірі на ЧС-2018.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?