Розкрито зв'язки Єфремова з Кремлем і кумом Путіна
Категорія
Політика
Дата публікації

Розкрито зв'язки Єфремова з Кремлем і кумом Путіна

Розкрито зв'язки Єфремова з Кремлем і кумом Путіна
Джерело:  online.ua

Колишній лідер фракції Партії регіонів Олександр Ефремов  був агентом Кремля задовго до початку війни на Донбасі і відповідав за проросійський рух по всій Україні, а також входив до вузького кола довірених людей президента РФ Володимира Путіна разом з кумом російського президента Віктором Медведчуком.
Про це заявив екс-депутат від Партії регіонів Володимир Ландик в інтерв'ю ONLINE.UA.
«Єфремов був агентом Кремля ще з часів комсомолу. Був агентом Кремля по Луганщині, але він також відповідав за проросійський рух у всій Україні, входив в дуже вузьке коло - разом з кумом Путіна Медведчуком», - запевнив він.
Також Ландик додав, що саме Єфремов порадив путінському куму кандидатуру керівника руху «Український вибір».
«Коли Медведчуку знадобився керівник "Українського вибору", Єфремов підсунув йому Арсена Клінчаєва (депутат Луганської обласної ради від ПР, учасник політичних скандалів: в 2005 році бився у Верховній Раді України, навесні 2014 року повісив прапор РФ над будівлею Луганської ОДА, - ONLINE. UA)», - резюмував він.
Відзначімо, що з моменту свого затримання 30 липня Єфремов утрімується в Слідчому ізоляторі СБУ.


Нагадаємо, раніше в інтерв'ю ONLINE.UA колишній депутат-регіонал Володимир Ландик заявив, що Єфремов брав активну участь у здачі Луганська сепаратистам.
Пізніше Ландик додав, що генпрокурор Юрій Луценко після зустрічі з ним серйозно взявся за справу Єфремова.
Як відомо, раніше Олександра Єфремова вже затримували за підозрою в сепаратизмі, проте незабаром одіозний екс-депутат вийшов на свободу під заставу в 60 тисяч гривень.
Пізніше суддя Печерського суду не знайшла підстав для розгляду кримінального провадження стосовно Єфремова: йому повернули свободу, віддали заставу і документи.
Більше читайте в інтерв'ю на ONLINE.UA: Єфремов подарував Ахметову "Краснодонвугілля" за підтримку перед Януковичем - екс-нардеп Ландик.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?